Çeyrek asırlık tecrübemizle üretimini yaptığımız kapalı engelli asansörü, kullanımı basit, hareket kabiliyeti yüksek, kaliteli ve güvenilir olarak dünyanın her yerinde kullanılmaktadır. Her mekana kolayca kurulabilen, özel talepleriniz doğrultusunda en son teknolojiyi kullanarak kesintisiz çalışan çözümler üretmekteyiz. Ürünlerimiz IP55 dış mekan kullanımı için polyester bazlı anti-bakteriyel dış cephe boyası ile üretilmekte olup su toz ve yağmurdan etkilenmez.
Kapalı engelli asansörü standart ölçüleri 1600×1600 mm dış ölçü ve 1100*1400 mm dir. İstenildiğinde farklı yapı ve apartmanların fiziki durumlarına uygun özel ölçülerle de imalat yapılmaktadır. Tekerlekli sandalye ile kullanım için minimum ölçü 900×1250 mm, ayakta yada oturarak kullanabilmek için minimum ölçü 710×1000 mm olduğuna dikkat edilmelidir.

İlk danışmadan ürününüzün teslim edilmesine kadar eksiksiz bir hizmet sunmak önemlidir. Her bir projeyi mükemmel bir imalat, planlama ve tasarım ekibiyle birlikte çalışıyoruz. Ülke çapındaki servislerimiz, dış mekan kapalı tip dikey engelli asansörü ve ürünlerimizin yıllarca sorunsuz ve verimli bir şekilde çalışmasını ve hayatınıza değer katmasını sağlar.

Avrupa’nın sertifikasyon kuruluşlarından Udem Adriatic tarafından onaylanmış geniş ürün yelpazemiz ile triplex ve dublex daire yada Villa ve evlerinin iç tasarımlarının mükemmel olması için kendi kişiselleştirilmiş engelli asansörlerini oluşturan müşterilerimizin memnuniyeti bizim için son derece önemlidir. Engelli asansörü kurulum işlemleri, kullandığımız ileri teknolojiler ve yıllarca montaj, iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimleri almış sertifikalı uzman ekiplerimiz ile kusursuz ve karışıklık olmadan, yapılarınıza uygun yapıyoruz.

Tek faz ev elektriği ve 3 faz sanayi tipi enerji ile çalışabilir. Çalışma Enerji aralığı 1×110~240 Vac monofaze ve three faze 3×230~400 Vac dir. Üretim montaj ve devreye alma aşamasından sonra ürünlerimizi yıllarca güven içerisinde kullanabilmeniz için yetkili servislerimiz ile bakım paketleri sunuyoruz. Tüm ihtiyaçlarınıza uygun ürünü sunmak için tasarladığımız kapalı tip engelli asansörleri bina içi ve bina dışı asansör uygulamalarında kullanılır. Özel mülk ve kamusal alanlar için ideal olan üretim ve kurulum için en son endüstri standartlarınızı karşılamanıza yardımcı olur. Ülke çapındaki yerel servis ve bakım hizmetlerimiz ile uzun süreli birliktelikler kuruyoruz.

Engelli Asansörü Ölçüleri Standart Ölçüleri
Standart dış ölçü 1600×1600 mm
Platform ölçüsü 1100*1400 mm
Kapı ölçüsü 900×2000 mm
Polyester dış cephe fırın boya
Kuyu çukuru 100 mm
Seyyar rampa ile kuyu dibi gerekmez
Son kat yüksekliği 2000 mm ve üzeri

Teknik Özellikleri
400 Kg taşıma kapasitesi • 0,15m/sn hız • Standart 110×140 cm platform ölçüleri • VVVF invertör sistemi • Güvenli sonsuz vida tahrik sistemi • Hidrolik tahrik sistemi • Manüel el ile kurtarma sistemi • Ev elektriği ile çalışır • Otomatik Ups ile kurtarma sistemi • Acil haberleşme sistemi • 3 dil sesli anons sistemi • Dijital gösterge paneli • Otomatik fren sistemi.