Evleriniz için en doğru asansörü bulmak zor görünse de Devas Homelift süper ince yapısı ile 1,2 m² kapladığı alan ile mekanlarınız da yer kaplamaz. Kabin ölçüsü 0,56m² olan Devas Homelift minimum 400 kg taşıma kapasitesi ile 2 kişi rahatlıkla kullanabilir. Proje aşamasında asansör kuyusu ve boşluğu olmayan daireler için tasarlanmış hızları düşük, totman prensibi ile çalışan hidrolik tahrik sürüş sistemi ile kabinli ev asansörü.

İç ve dış mekan uygulamaları için -40 dereceye kadar çalışabilen IP koruması yüksek, toz, nem, asit ve oksitlenme oluşturmayacak ithal bobinli kapı kilitleri aynı zamanda oynar başlık sistemi sıkışma ve sürtünme oluşturmaz ve kapı kilit arızaları oluşturmazlar. Dublex ev asansörü shaftlı veya shaftsız Dublex ve triplex villa tipi yapılar da kullanılmak için ürettiğimiz Asansör kuyusu ve ruhsat gerektirmeyen 0,15m/sn hız ile çalışan en ekonomik kuyu dibsiz asansörlerdir. Hasta yaşlı yürüme zorluğu çeken ve merdiven inip çıkmakta zorlanan kişiler için en ideal asansör modelidir. Alanında uzman proje mühendislerimiz tarafından yapılan ücretsiz keşif hizmeti sonunda size ve yapılarınıza en uygun dubleks ev asansörü modeli seçimi ile başlayan projeleriniz evleriniz için mükemmel asansörlere dönüşür.

Geleceğin yaşlı asansör sistemleri

Yeni bir ev inşa ederken Devas, mimari tasarımlarınıza ilham versin. Balkon yada yaşam alanınızın ortasına veya pencerelerin yanına monte edilsin asla görüşünüzü engellemez. Otomatik ve manuel kurtarma sistemlerine sahip olan Devas Homelift tamamen otomatik olup bir düğmeye dokunarak hareket eder. Ev tipi asansör kurulum işlemleri, kullandığımız ileri teknolojiler ve yıllarca montaj, iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimleri almış sertifikalı uzman ekiplerimiz ile kusursuz ve karışıklık olmadan, evinize uygun yapıyoruz. Panoramik ev asansörü dışı küçük içi büyük asansörler ile tanışmak için doğru adrestesiniz. Evinizin dekorunu değiştirmeden minimum inşaat masrafı ile kuyu çukuru maliyetleri ve evlerinizde alandan tasarruf etmenizi sağlar. Doğru tasarım ile başlayan projeleriniz evleriniz için mükemmel asansörlere dönüşür.

Evlerinizde fark yaratacak Homelift Ev Asansörleri hidrolik veya güvenli sonsuz vidalı tahrik sistemi ile sessiz ve konforludur. Cam kaplamaları ile panoramik kabini her zaman aydınlık ve refah bir kullanım sağlar. Kullanımı basit, hareket kabiliyeti yüksek, güvenilir, kaliteli ve benzersiz tahrik sistemleri ile dünyanın her yerinde kullanılmaktadır. Soft çizgileri kullanım kolaylığı pratik montajı ve minimum inşaat masrafı ile en ekonomik asansör modelidir. Özelleştirilebilir tasarım seçenekleri ile ister platform ister kabinli homelift ev asansörü modellerimiz tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Konforlu sessiz ve sarsıntısız bir sürüş için Alman malı Settima vidalı pompalar ve 15cm/sn çift hızlı Blain hidrolik üniteler ile imal edilir. Sahil ve Denize yakın villa, yazlık, teras kat, dublex ve triplex gibi çok katlı yapılarda iç ve dış mekan kullanımına uygundur.

Kuyusuz Ev Asansörleri şık ve modern led aydınlatmalı tavanı ile buton takımını birleştiren tasarımlarımız, yapılarınızın veya evlerinizin aksesuarları ile bütünlük sağlar. Halı veya ahşap kaplamalı tabanı ve keskin hatlar içermeyen tasarımlarımız, yumuşak ve soft hatları ve binlerce renk seçeneği ile evlerinizin dekorasyonuna tam olarak uyum sağlar. Dış cephe kullanımına uygun olan dış mekan ev asansörleri Ada Pvag uyumu ile her türlü zor şartlar için tasarlanmıştır. HOMELIFT Ev Asansörü özel tasarımlarımız ile isteğe bağlı binlerce renk seçenekleri anti-bakteriyel pvc, halı veya ahşap tabanı, hight glass led aydınlatmalı tavanı ve tümleşik brail alfabeli buton takımı ile cam kaplamaları yapılarınızın aksesuarlarına uyum sağlar.